Skip to main content

8 mths @ blajar merangkak >>>


blajar merangkak?..... ha ha ha....gostan jer kejenyer...pas tuh duduk....klakar pn ada.... sbelah dia tuh ank sedara jauh.......cam muker mat saleh skit.... putih susu kulit dia.....mak dia pn lawa........ cam omputeh ooo....... tu dia tgh demontrate kat aerish cara2 merangkak yang betul... agaknyerla.... he3.......klakar jugak tgk cara baby berkawan nih....unik sungguh....




yang nih pulak anak harun (office mate shah) ....uzma ......ms tuh aerish da pandai sikit la ...tapi masih gostan lagi... ihik.......tapi dia lak yang kedepannyer.......mcm dia lak yang ngajor...apa2 la.... (sbenarnyer aerish tuh lari dari uzma sbb uzma buli)..... ha ha ha.......

Popular posts from this blog

* AUDIOLOGY @ hearing assessment 2 *

slm rindu...

alhamdulillah kami semua sehat...
trima kasih yer kerana masih sudi menjenguk kami... & sudi tinggalkan komen pemberi semangat yg eb x terbalas2 lg sbb broadband yg amatlah slownyer ini... aduyai...
insyaallah, mungkin akhir bln 6 nanti eb akan bersalin...
tlg doakan yer semoga eb dpt bersalin normal & semuanyer berjln lancar
(syukur semua dr & pakar dh janji nk tlg utk ringankan bebanan pada jntg eb nanti... insyaallah)
my naughty aerish kim slm muahhh2... (",)

eb pernah janji kan nk post n3 psl audiology 2nd test yg penting utk baby yg pernah kena jaundice... so check this out... ;p

1st, TQ dr & nurse bhgn audiology hospital putrajaya atas kebenaran utk mengambil gmbr & publishkn info psl audiology test nih utk kebaikan kwn2 kami... kerjasama yg diberikan sgt2 dihargai... TQ again

eb difahamkan, semua baby yg pernah kena jaundice (esp bacaan >250) mmg sgt2 disarankan utk buat test nih sbb ader risiko baby tuh ader mslh utk mendengar bunyi yg rendah @ …

Re-charge

Assalamualaikum & Salam Ukhwah 

Jom USS 2017

Assalamualaikum & Salam Ukhwah

Aed selalu sangat mintak nak gi USS balik...
nak tengok T-rex katanya...
I cuma jawap... ok... nanti kita pegi ya... nanti tuh memang ntah la bila kan... sampai la arituh bila adik-adik I plan nak bercuti satu famili... yang tup-tup ada halangannya pulak... jadi tak jadi- jadi tak jadi... so I booking je la tiket ke USS... abes cerita... cuti sekolah kan... I pun rasa macam nak bercuti...  nak release stress tuh benornya... he-he
kami dok kat Tune Hotel JB je... & gerak ke USS dengan bas (7:30 pagi)... tak yah pikir nak drive lagi dah... InshaAllah kompom sampai...

kami pergi ber-6 je masa tu... dengan oma...
mana boleh tinggal oma kan... buah hati kami...
itu pun oma kejap nak ikut-kejap tak nak... nak-tak nak, nak-tak nak...
hai nasibla I tak book flight...
kalo tak... memang oma kena tinggal la jawapnya... ;p


sampai je sana... bas parking kat bawah...
so nak ke USS haruslah kita guna escalator nih...
wallaweh... cun


sampai-sampai je kat ata…