Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2014

Bila BABAH jaga...

Assalamualaikum  Salam Ukhwah...

gelak besar eB bila dapat w-apps cenggini... masa outstation kat Ganu rituh... nih mesti babahnyer keje kan? buli anak2... ha3....
sronok tengok anak2 muka hepi... mmuahhhhhhhhhhhh....
till then..... 
 * hugs * 
 :: Aerish, Aed & Aerica's coin box ::

Alhamdulillah rezeki orang sakit

Assalamualaikum  Salam Ukhwah... 
Baru balik dari DEMC... Sakitnya dah masuk hari ke-4... Sakit pinggang yang unbearable... hu3...
Cuak jugak nak gi x-ray... Maklom, dekat 2 tahun dah rasanya eB x buat apa2 test & procedure...
boley pulak main cuak2 ya...
So results, rupa2nya tulang blakang eB area pelvis tuh bengkok (Lumbar Spine) @ Scoliosis
Dr kata bengkok dari kecik... memang akan rasa sakit on & off...
kadang2 boleh extreme/severe... Aikhssss... bolehla dah tua2 nih baru tau tulang bengkok... But at the same time... feeling2 special..  gedixs ko.... Ha3...
By the way, sbenornya nak bagitau korang....
V

V

V

Tadaaaaaaaaaaa...
Alhamdulillah rezeki dari Permatang Damar Laut, Penang... Rezeki orang sakit.... TQ bff TLF yang sangat pemurah... Nureen MLF... Semoga dimurahkan rezeki. Aminnnn...

 till then.....
 * hugs * 
 :: Aerish, Aed & Aerica's coin box ::

Fun at the wax museum I-City - Red Carpet Finale

Assalamualaikum  Salam Ukhwah... 
Akhirnya... Red Carpet Finale...
pas nih kita gi Zon lain pulak ya... layanzzzzzzzzzzzzzzzzz...

African world... Aerica takot... ;p

Tapi bila posing dalam kulit telor... suker.... telor apa eh yang besar cenggitu?

Aedre pon teringin jugak... banyak maen betoi... Jap nak bergambo... jap x nak... adeiiiii

The Tallest & Smallest... World Record....

Aedre pon takot nak dekat... sebab dia nampak pelik kot... lahai... comelnya la kan... besor lagi my Thumbelina yang awai2 dah lari ketakutan... oppssssssssss.... pasai apa cheq?

World record: Pinggang paling ramping... wow... kerengge u...

cencored... World record tuh.... wahhhhhhh...
satu lagi, lidah paling panjang... eB x amek... rasa ngeri tengok... hu3

Sempat lagi ber-oppa gangnam... Aerica punyer style yang x tahan tuh.. Cekcinyaassssss diassssss.... Sengih2 PSY tengok Aeca tau....

Michael Jackson... Auwwwww...

ELVIS....

sakan Aed maen ngan set Rambo... siap piu...piu...piu lagi... ha3 tapi lupa lak…

Fun at the wax museum I-City - Red Carpet IV

Assalamualaikum  Salam Ukhwah...

2-3 hari nih bila eB kembali bw-berbalas kunjungan....
eB dapat rasa yang stress eB jadi agak ringan...
"some sortof therapy..."
 tengok peel-peel si kecil yang dah lama kami pon x jengok,
siap ada yang muka comot, ada yang dengan comelnya pakai baju pincess frozen...
yang rajin kumpul setem & syiling, biz women berjaya pon ada...
happy for umy laugh & smile are back... i'm glad...

anyhu, good to be back...
back to biz... nama pon memori kan...
ada lagi sambongannya? jangan muntah ijo tau... teman x tolong nyuci.... kata silverian... ha3....
okehlah, layanzkan je ya...

korang nampak x Aed? ha.... kat mana-mana pon banyak akai... penat kakak dia posing ayu...

eB retis nih kureng skit... x tau sapa... tapi Aerish dah cakap awai2... dia nak bergambor ngan semua retis yang cun-cun... eB okey je... maklom... mak kan photographer x resmi dia kan... lioke...

e eh... nak enterprem jugak tuh... nyammmmpahhhh...

orang tengah syiok perform.…

Fun at the wax museum I-City - Red Carpet III

Assalamualaikum  Salam Ukhwah...
Alhamdulillah, walopn ada 4K keping gambar yang hilang... (date Oktober 2012 hingga kini)  eB nak upload balik satu-satu... x da hal (konon)... tengah smangat waja nih... kata blogger tegar dolo kan? errrrrkkkkk... so eB dah berjaya upload sampai Nov 2012... nanti eB sambong lagi... skit2 dolo... (berpeluh jugak, walopn skit2...)
so, jom sambong crita kami kat Star Walk I-City... punya la lama peram crita...  cerita bulan Februari kot... nak buat camana kan? nih la baru dapat bernafas skit...
layanzzzz...

Aerica dok tenong jer muka Dalai Lama tuh... eh betoi ke Dalai Lama nih... nak check kat mana pn x tau... kalau salah... ampunnnnn.... tapi tulah... dibantainya tenong sampai kami bangon kot... agaknya dia heran knapa atok nih x bercakap2... ha3

yang si Aed pulak x abes2 nak salam... salam cium tangan yg x tahan tuh... berkali2 dia datang salam... (read: sebab dia tengok tangan atok sorang nih x turun2 kot... ;p)

tergelak besor Bill Gates bila tengok…