Skip to main content

Posts

Showing posts from 2015

Sanah Helwah Aerica

Assalamualaikum & Salam Ukhwah

 Semoga ALLAH memanjangkan umurmu,
menarik pergi segala masalahmu,
memudahkan segala urusanmu,
dan melimpahkan maghfirahnya yang terluas buatmu,  Amin ya Rabbal ‘Alamin…

♥ Memoirs ♥ till then.....
* hugs *

OH Dragon Hill

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
kami tak plan pon sebenarnya nak buat OH taon nih tapi bila kawan-kawan cakap nak datang beraya. lain-lain hari pulak. ez rasa better wat OH. penat sekali je... masak sendiri.... nampakkkkk?
layanzzzzzzzzzz... gambor yang mana sempat je... maklom... mak pengantin busi... hu3.... masak 2 kali kan...
 Trifle buah & Trifle oreo... malam-malam kami buat sebab nak sejokkan... Alhamdulillah. nih menu yang paling awal sold out... tapi sori sgt... menu lain tak amek gambor... anggaplah rahsia ye... he3

chakkkkkkkk

tetamu kami yang 1st... masa nih ez blom siap hidang lagi.... kelam kabut baru nak bersiap bagai...
segan mak... dorang sampai awal sebab baru touch down rasanya.... ada famili yang dok london... balik raya sini... macam best jek kan... nanti kalo ada rezki ke london, ez roger-roger....
 sedara yang ntah brapa taon tak jumpa... kak K'ja
 famili yang rileks je... famili kak Fairuz... 
 jiran-jiran kami...
 famili Harun.... kawan rapat Shah

Le Familia

Assalamualaikum & Salam Ukhwah 

"yang jauh-kita dekatkan
yang dekat-kita rapatkan"
♥ Memoirs ♥ till then..... 
 * hugs *

*** posing raya ***

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
okeh... raya dah lama abeh... tapi gambor baru nak share...
sampai dah tak tau la nak mula cerita macamana...
cerita dah basi kan.... wa ka ka...

xpe... kome layankan je ye
tema kami 2015- ijo
lokasi: Setia City Mall (SCM)

masa ez sebok setting camera...
my other half tolong dokong si musyuk-musyuk yang sedap je lena...
aci nak manja-manja la konon...

kami berempat? sengih-sengih depan camera... sementara tunggu rombongan mami sampai... hasihhhhhh.... lambat bebenor...
ikut le nak posing macamana pon kan... gambor raya kami memang huru hara...
xpe... janji posing... yang penting kenangan... betoi tak?
tukar port itu wajib ye... sebab tak tau gambor yang mana satu nak framekan... so macam-macam la gayanya kan...
nampakkkkkkk? sama x?
ez berat... sila maklum... so jangan la tanya kenapa sorang-sorang je dudok... nak lompat pun tak naik punya i tell u... hu3


2 beradik nih buat konsert untuk kami...
among all, these are the sweetest... love them... m…

Reunion GNI 2015

Assalamualaikum & Salam Ukhwah

Kami plan untuk reunion GNI batch 84-89 nih seawal 6 bulan sebelum event...
Alhamdulillah, niat kami akhirnya tercapai jua,
 walaupun di saat-saat akhir ramai yang tidak dapat datang...
TQ kepada rakan-rakan yang sudi sponsor Lunch kami di Casuarina,
T-shirt, Banner & Bunting, Door-gift + Photobook...
semoga semua terus diberikan kesihatan yang baik & dimurahkan rezeki... Aamiin..

---

jom refresh sikit ya

v


Tahun Satu Biru - 1984
Guru Kelas - Madam Ng


Tahun Tiga Biru - 1986
Guru Kelas - Madam Ng
I tak ada simpan gambar-gambar yang lain...
sedihnya bila ingat... gambar-gambar inipun, kawan-kawan yang share...

---

SKGNI - SK GURU NANAK, IPOH

kami kenal since tahun satu hingga tahun enam 1984-1989
& inilah sekolah kami.. sekarang dah jadi college...
tapi bangunan utama & bangunan yang bersebelahan kantin masih dikekalkan...

kiranya, 'the creepy toilet' itu masih disitu la kan geng...
so macam-macam cerita la keluar, yang mana d…