Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2015

Jom makan-makan

Assalamualaikum  Salam Ukhwah... 
dah hampir sebulan baru boleh nak up cerita Aerish... kami celebrate kat SCM je...
layanz....

 Birthday girl... malu-malu... tapi nampak hepi...

Aed tukang amek order... alhamdulillah... dah mula suka nak pegang pensil

Aeeky pon sama...

yang kami be-2 nih posing dalam kesamaran... Aerish 1st time pgg kamera... dia kata berat... so fokus tersasar ye... ha3

so, jom aummmmm....

asyiknye lahai Aerica & Aunt Er dia... kusyuk...

yummilicious... part of our rezki arituh.... syukur Alhamdulillah...

Aed makan mama dia punya... sebab dia lupa nak order diri sendiri punya...

Birthday Girl? yezza... on diet... yo la diet... ahaks
 ♥ Memoirs ♥ 
till then.....  * hugs *
:: Aerish, Aed & Aerica's coin box ::

Epi Besday Sista

Assalamualaikum Salam Ukhwah... 

 ♥ Memoirs ♥ 
till then.....  * hugs *
 :: Aerish, Aed & Aerica's coin box ::

Memory Lane, Ipoh

Assalamualaikum  Salam Ukhwah... 
Korang pernah dengar Pasar Karat? Memory Lane? Kalau tau The Store, Ipoh memang dah dekat sangatlah tuh... eB nih walaupon asal Ipoh tapi eB tak biasa ke Memory Lane nih... tapi eB tau la kat mana...  sebab kecik-kecik dolo eB rajin ikot mama pegi pasar basah Superkinta tuh...
so jom riki apa yang ada... (Read: aci nak gi dating be-2 ngan Shah... cari FM...
*gambor semua tembak guna henpon I jerk ye korang... he3)

papan tanda...
Pasar Karat Memory Lane, Jalan Horley, Ipoh, Perak.
eB sbenornya tak plan pon nak beli apa-apa... FM je yang eB nak tengok... sambil-sambil usha barang-barang yang menarik & rare kan..

barang-barang kat sini memang ada yang tak terjangkau dek akal boleh jual. yang nih eB pon tak tau apa... nak tanya... segan la pulak... Boleh gitu?

ikotkan hati nak je eB beli botol-botol nih... nak tambah koleksi yang atas lemari dapor tuh kan... tapi tak berani nak tanya harga... sebab mangkok nestum yang eB pernah tanya sebelom tuh pon …

Celebrate birthday Shah

Assalamualaikum Salam Ukhwah... 
Alhamdulillah... kami celebrate simple-simple je... balik keje... amek anak-anak... terus gi makan.... (Read: sebab ari minggu tuh dah celebrate awal kat Ipoh)
venue: Pak Long Kopitiam, Plaza Masalam

sebab: nak makan steamboat... yezzzza....

my princess Aerish... senyum je kan? peace yo

senyuman manis abang Aed...

I hope you have a wonderful day and that the year ahead is filled with much love, many wonderful surprises and gives you lasting memories that you will cherish in all the days ahead. Happy Birthday Honey....

posing kenangan itu wajib ya... (",)

Aerish memang suka makanan yang panas-panas.... kusyuk je... tak pandang kiri-kanan dah...

me? dah kenyang... mata mula la nak tutup je kan? oooppsssss 
 ♥ Memoirs ♥ 
till then.....  * hugs *
:: Aerish, Aed & Aerica's coin box ::

Convo Taska Aerish

Assalamualaikum  Salam Ukhwah... 
okeh...
bukan Aerish yang Convo ye korang...
Aerish baru tahun 2015 nih 6 tahun...
tapi nih cerita Convo sekolah Aerish untuk sesi 2014...
Aerish perform arituh... so mama dia pinjam jubah...
untuk gediks2... TQ ye sudi pinjamkan kami...

layanzzzzzzzzz...





comei kan? Grad U @ the age of 5? okeh... mama dia yang kuat berangan... ahaks...

so cerita di belakang tabir...
v
v
v

sampai-sampai je... kita breakfast & make-up dulu ya... suka la Aerish tuh... serius betul muka cikgu a.k.a mak andam Aerish tuh kan... ;p

taraaaaaa... comei semuanya... masa nih tengah get ready la tuh... masing-masing tengah berdebar...

mamarazzi nih sempat lagi... survey kawasan... tengok goodies... comelnya kan?

selingan... agak serius disitu... kenangan dapat dudok bersebelahan dengan Y. Bhg. Puan Sri Datin Sri beliau sangat lembut & penoh sifat keibuan...

oh ya... Aerish dapat hadiah.... Alhamdulillah....

sebab Aerish ketua kelas 5 tahun-Taqwa... proud of u...
so... le…