Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2016

tak cukop kat pool, kita gi pantai pulak ye....

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
 Dah nama pun kembar air kan... so awal pagi dah sebok nak terjun kolam lepas breakfast je tergedik-gedik nak tukar baju

Day 2
 tengok la tuh.... excited
 berseri-seri muka memasing
 Aerish nih kejap nak mandi kejap tak nak... tapi lepas tuh mandi jugak...

 dah mandi buat macam kolam sendiri ya... sebab orang lain tak turun lagi... awal pagi la katakan... sejok wo
 wajah hati beta...
 pandai abang layan adik kan... adik lemas... abang tarik...
 superman.... katanya... ahaks...
 lepas tuh Aed tak tinggal Aerica mandi sendiri... dorang mandi sama-sama...
 si kecik nih... berenang ala-ala model... ko...non... ;p
 ok... layankan je ye...
 janji hepi...
 sempat lagi tuh...
 nih pose fav Aed... Ultraman katanya...
 macam-macam gaya... cute... takpelah... janji puas ye... pukol 12 kita check out....  jom sambong kat pantai pulak
tadaaaaaaaa...
masa nih cuaca nak senja... tapi nampak cantik je kan...  TQ cam ku sayang...


Port Dickson jom...

Assalamualaikum & Salam Ukhwah

sian anak-anak dok sebut nak mandi kolam...
asyik bertunda je sebab Aerica & Aed demam pas-baton...
so bila elok je sehat si Aed tuh...
kena pulak masa tuh CNY... jom... kita ke PD

layanzzzzzzzzzz..
Day 1
tengokkkkkkkkk...
happy tahap gaban kot dorang... tak sabor-sabor nak turun mandi
cuba teka... nih apa kes? (Read: nih kes sebok nak masuk kolam dewasa... macam la pandai berenang... impian tinggi melangit... bila tak bagi... merajok la kan) 
tak pe... kita kasik je chance... 1st day kennnnnn... tak mo rosakkan mood.... tapi.. babah je layan...
bayangkan... babah pon dah takat ketiak... kalo mama sah tenggelam... wo ho ho...
sentappppppp
proses pujuk memujuk... (Read: ye... ez dumuk suda... ekekekeke)

korang nampak tak? nih baru sporting
princesses tak kisah pon... happy je dorang.. janji Oma ada kan...
tapi.... dasar anak jantan....
membuas... tengok la tuh... manja sungguh... nak mandi dengan Oma...
errkkkkkkkk... nih bukan merengek sebab nak m…

Happy Birthday Januarian

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
 Happy belated birthday!  I wish you good health and more years to celebrate.
♥ Memoirs ♥ 
 till then.....  * hugs *

Jom la sambut besday Aerish

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
Lamanya..... bercintanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak tulis blog... haiiiii... zaman kegemilangan dah sendu... ha3... tadi sempat jenguk kawan-kawan yang masih dalam frenlist... ntah dorang kenal lagi ke idak pun tak tau...  tak pelah. yang penting... jom le mula balik.. korang rindu ke dak kami nih?...  (Read: tolong la jangan jawab... ekekekeke)
kita start pasal Aerish la ye... sebab bila Aerish dah lahir la... wujudnya blog nih... diam tak diam... Aerish pun dah 7 tahun... bayangkan? 7 tahun jugaklah usia blog nih kan? mcam tak caya je...
nih cerita kesian sbenornya... Aerish besday awal Januari... tapi sambutnya dah Februari... alasan... sbulan kami kena kuarantinkan anak-anak Aed & Aerica demam campak pass baton... ha... nampak tak? sedihkan... Alhamdulillah Aerish dah semakin matang... dia cakap tak pe mama... lambat pun takpe... janji ada kek eskrem... wo ho ho ho.... baiklah... kek kan....
 tuh dia wajah manis besday girl... tak hilang seri kan…