Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2018

Birthday Aerica ke-5

Assalamualaikum & Salam Ukhwah 
One, you are a cute cuddly baby.  Two, you are the sunshine that lights up my world.  Three, you are my rainbow after the rain.  Four, you are the warm chocolate fudge on my sundae.  Five, that’s how sweet my life is since having you!  Happy 5th birthday, baby dear.

-credit to the owner-
Alhamdulillah kami sambut simple-simple je.
janji dapat berkumpul semua kan #familifun

Happy Birthday Aerica.... mmmuahhhhh

TQVM all  for the presents.... love muah-muah
 ♥ Memoirs ♥ 
 till then.....   * hugs *

Japan @ Haneda Airport International Terminal

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
masa otw dari Lake Kawaguchi tuh,
kami ada dengar & baca-baca news pasal Typoon
tapi tak tau tahap kronik nya cemana... sebab tak nampak depan mata kan...
so macam dalam schedule... petang tuuh kami terus ke Airport...
masa nih semua beg dah siap masuk cargo...
tinggal nak say goodbye kepada abam hensem yang dah bawak kami tour Tokyo tuh je...
TQVM ye En Roslan... ada rezeki kita jumpa lagi...

dah nak balik kan, opkos la nak bergambar kenangan.... ini wajib.... ;p
tapi sebelum nak masuk tuh, yeeee... ada masa lagi...
cer check... Suica Card tuh ada credit lagi tak? kalau ada,
jom shoppingggggggg... banyak weh kami leh claim coklat....
suka-suka-suka...

okeh, masa nih kami dah masuk dalam....
& dapat news-flight delay... Typoon... semua flight tunda....
esok baru tau macamana... memandangkan nak keluar Airport tak leh....
sooooooooooooo... jom le tido Airport...nih memang #our1stexperience

apa-apa pun malam masih panjang, lepas dah inform fam…