Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2015

Archery

Assalamualaikum & Salam Ukhwah 
Kami balik kampong arituh sebab tahlil abang ipar ez... kawan-kawan TCS pulak memang plan nak jumpa ramai-ramai... dengan famili masing-masing... ada kelas Archery... ez tak janji nak join pon sebab mesti sebok bantu famili nak masak untuk tahlil petang tuh kan? tup-tup, kami pulak yang sampai & join... Alhamdulillah... betullah kan? andai ditakdirkan memang jodoh @  rezeki kita... tak akan kemana... 
layanzzzzzzzz

kekok kan? 1st time...

he3... boleh ke tuh bang?

Aerica buat apa? makan bawah pokok?

rajin Auntie Ida layan kan? ada gaya ibu mithali...

jangan pandang sebelah mata ye... Aed trus minat... serius tuh ko...

dah macam Robin Hood pulak... hik3

Aerish dalam tak nak join pon... tiba-tiba je try memanah... Aerish nih memang... suka negatif dulu baru cuba... ;p

babah yang tak pernah pegang panah tiba-tiba jugak jadi trainer... 

taraaaaaaaaa... ada gaya tak?

1st time buat... bukan senang tau... 2 kali je masuk dalam board tuh... lain tersasa…

Lata Ulu Chepor

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
Membesar di Jelapang, Ipoh, takkan la ez tak tau Ulu Chepor kan? dulu arwah abah rajin bawak kami mandi air terjun Ulu Chepor tuh... naik moto je tau... tapi seronok (",)
so masa balik Ipoh arituh, ez ajak famili berjimba-jimba dalam air...
layanzzzzzzzzz

nih 1st time rasanya Aerica mandi air terjun... tak biasa, so Aerica agak kekok

dia buat macam kat pantai je... suka la dik. janji kamoo hepi

boleh macam nih? ;p

cute kan? sapa bagi tuh Aeca?

Aed pulak... tak sudah-sudah dengan otomen dia...

macam-macam gaya...

so babah watkan gaya otomen terbang abeh ati le tuh.... kata orang Perak kan? hik3

Aerica pulak... ala cian... budak kesejokan & gayat

apa yang penting Aed hepi... terketar-ketar tapi tetap suka... ;p

the girls pulak... posing sakan...

ada orang dah terketar-ketar okey... ha3... 1st time la katakan... ;p

gedix itu wajib ya... ini namanya posing cover ke-bolat-an... ha3... tak tahan....

moncong corot pon wajib jugak tau... memang ken…

My First Run

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
macam tak caya je bila Buddy ajak ez join run... terpikir... boleh ke? bila ez inform IJN... IJN cakap ok... but dont push... Alhamdulillah... try la kan... kata nak turunkan berat badan ;p
layanzzzzzzzzzzz...

Run start at 730 for 5 km participants... orang lain dah start run, kitorang leh berenti posing... ha3... rasa macam kembali ke Anderson... notti...

so, masing-masing sebok selfie... ez tumpang je enterprem... kamera memang tak de la nak bawak... tak kuasa...

look at the sky... beautiful isn't it?

so jalan skit... posing...

I lioke this... U rock...

Sham rileks... anak 3-3 dia ajak join... sebab wifey on duty... kalo ez boleh ke bawak 3 buah hati tuh? kang ez run kemana... dorang ke mana... Aeca sah nak dokong... hu3...
tapi... ez run ke walk? ha3...

apa-apapun kita posing dolo ya...

ok balik pada tadi... ex run ke walk?
ah, x kira janji ez finisher... Alhamdulillah...

so... that was a great day... with buddy...

tengok la tuh... ada orang …