Skip to main content

Posts

Jeju: Yongduam Rock & Yeohyeon Bridge

Assalamualaikum & Salam Ukhwah 
 Hi olzs... 
arinih hari last kami di Jeju... nak balik dah... kita minum susu puas-puas dulu
sambil packing coklat etc
pagi tuh kami jenjalan dedekat je... sebab nak senang ke airport kan
segala tempat nak posing... he-he
banyak ditulis tapi Spring Water je yang ku faham
semangat derang tu... sambil ke batu posingnya... ombak & angin kuat gila... so I berapa nak berani.... tambah pulak masa tuh hujan renyai-renyai
kita posing ala kadar je la kan... he-he
no caption
last-last gini, I enjoy the view je mampu... enjoy till the very last moment kat Jeju...
nampak kan kepala naga tu?
so ajom kita cuci mata kat Yeohyeon Bridge pulak
Recent posts

Jeju: Osulloc Green Tea Farm & Café & Innisfree House

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
Hi olzs...

sesuatu yang dirindui...
makan ikan bakar.... sian anak-anak...
arituh masa kat Seoul kami tak semoat nak makan...
sebab sebok makan benda lain...
so kali ni... I is hepi....
kedainya nampak bersih & kemas
part of the Banchan
tu dia... hensem bergaya dia dok kat tengah ya puas ati dapat makan
eh? macam best je ni... kat sebelah kedai je pun
sebab jumpa susu vanilla... sedap yakmat
orang semua belum abes makan... dia banyak main... heven betul
Osulloc Green Tea Farm 
datang sini plan nak beli mask je... so rileks-rileks masak dalam...
sambil posing-posing... maklumla... banyak masa....
so kita betul-betul men-tourist-kan diri
sampaikan dalam toilet pun nak amek gambar...