Skip to main content

Posts

Aerica: First Day School

Assalamualaikum & Salam Ukhwah Hi olzs...

Aerica dah darjah satu....
Alhamdulillah semua anak I dah masuk sekolah...
sekarang kami dalam fasa membesarkan anak-anak cuma... Aerica tak dapat sekolah yang sama dengan Aerish & Aed...
sekolah penuh katanya... lahai...
takpelah... yang penting adik sekolah kan?
kita cuba....

1st day...

 masuk-masuk je kelas dia dah nampak kawan yang dia kenal masa tadika... so dia nampak cool... cuma tak dapat nak dok sekali... xpelah kan
1st day banyak dok dalam hall untuk dengar taklimat... ntah paham ke tak tuh
I risaukan dia masa rehat je... so kami try tengok macamana....
yezza... lulus....
2nd day...


lulus dengan ⭐⭐⭐⭐⭐ cayalah anak mama...
soalan dia eksen sungguh
Aerica: What are you doing here....
hamboi-hamboi... sentap mama tau.... tapi hepi tengok kamu pandai bawak diri... Alhamdulillah
belajar rajin -rajin ye sayang....
#proudmommymoment
♥ Memoirs ♥ 
till then.....  * hugs *
Recent posts

Alam Impian

Assalamualaikum & Salam Ukhwah Hi olzs... 
bila tak tau nak pi mana...
babah pulak takde... kami berjimba-jimba je la sendiri...
dekat-dekat je yang mama mampu bawak ye anak-anak...
I is tak berani nak drive jauh... gitewwwww

niat nak jogging la konon arituh... bahahahhahaha...
sebelum orang lain ketawa, I ketawa dulu ya...

jadilahkan... janji beriadah 
♥ Memoirs ♥
till then.....  * hugs *

Jenjalan Ipoh

Assalamualaikum & Salam Ukhwah Hi olzs...

jom jalan cuci mata....
macam-macam ada...
Muzium Darul Ridzuan


Angsana Ipoh Mall

Ipoh's Historic Birch Clock Tower

jom makan-makan
v

v
v

♥ Memoirs ♥ 
till then.....  * hugs *