Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2015

sambut besday Rizky

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
20 Julai besday Rizky... kami plan untuk bergambar raya sama & sambot besday Rizky sekali... tapi since hadiah-hadiahnya Rizky dah dapat awal so mainnya pon awal la jugak kan...
nasib la mama bagi lambat... kalo tak... selamat... hu3
v
v
v

seronok dapat candid Aeca... dia tengah ketawa kalo tak mesti dia muncong... cam sapa la tuh? ;p


2 beradik nih... memang rapat

sayang betol Aerish kat Razyn musyuk tuh... elok je sehati berdansa...

 yang lain-lain nih pulak? I candid yo...  

apa yang penting, kek Rizky ada yang tolong tengok-tengokkan... korang posing-posing la ye... Aeca tolong tengok tau...

dorang nih posing tak abes-abes lagi kan... peaceeeeeeeeee

Setia je Aeca tunggu & tengok kek...

tengok la tuh... Aeca masih disitu... tolong nyanyi & tiup terompet... lahai comelnya...

Razyn pon nak tolong jugak... tolong potongkan... sebab abang Rizky tak pandai... ;p

Mummy & Daddy pon nak tolong jugak?

tak sabor Aeca tengok... lamanya korang…

Family Portraiture Eid15

Assalamualaikum & Salam Ukhwah

raya ke-4 besday Rizky...
kami plan nak sambot besday rizky & bergambar raya dengan famili SA...
so masing-masing simpan baju raya khas untok hari tuh...
bayangkan? pakai baju raya pada raya ke-4...
semangat tuh... (",)

v

sementara tunggu Shah siap yang ya ampun lamanya...
ngalahkan orang pompuan...
kitorang anak-beranak pon posing la dalam rumah dulu...


Aed dah pandai senyum la korang... 

lioke this... my 3 angels

cute kan? mama pon gedik nak enterprem sama
so, bila babah dah ready...
v
v
v

syiok....

yezza... its getting hotter... panas-panas-panas...
love them.... mmmuahhhhhhhhhh
♥ Memoirs ♥ 
 till then.....   * hugs *

Eid 15 @ Ipoh

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
2015 tahun ukhwah buat ez... yang jauh-didekatkan yang dekat-dirapatkan yang rapat-dieratkan... (",)

v
1st Eid
famili shah tak raikan Eid macam tahun-tahun sebelom nih... kami baru kehilangan N.  So program yang selalunya-tetamu akan datang ke rumah sampai malam tanpa henti... bertukar kepada menziarah kubur & makan-makan famili sahaja... mak masak tapi tak banyak & tak meriah seperti selalu...
malam tuh, ez ambil peluang jumpa kawan-kawan TCS... Alhamdulillah, rezeki kami tahun nih dapat beraya dengan rakan-rakan sepermainan... & senegeri yang lebih 20 tahun tak jumpa... heven la...

so 1st rumah... nih rumah MIL Yuen Jean @ Suhaili... tuan rumah masak rendang special... layanan tip top... memang rugi la kalo tak pegi. Tq sayang

lepas tuh kami sambong menyerang rumah Ida... rakan sekelas ez dulu... sedapnya makan lemang & rendang daging... memang wajib mintak resepi...
---
2nd Eid

sempat lagi Aed tengok kuda... rumah cousin shah a…

Ipoh Eid Family Portraiture

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
balik dari ziarah kubur... kami plan singgah Taman D.R. untuk bergambar raya... faham-faham jelah kan... bila nak ambil gambar melibatkan anak-anak nih... berpeloh-peloh jadinya... hu2
v

tengok la Aed tuh... wat peace tapi tengoknya ke lain...

bukan senang tau nak ambil gambar si Aed nih... tak pernahnya nak tengok camera... adoila...

hmmmmmmmmmmm... macam-macam peel... cousin dorang rileks je...

so tadaaaaaaa... Ipoh Eid 2015

nih namanya Aed muka terpaksa...  Aerica? dah nanges... hu3 tapi the ladies.... gojes tau... ahaks... ekekekeke

masa nih Aed nampak hepi sikit... sebab kami janji nak belikan eskrem...  tapi balik nanti baru dapat ye sayang...

senyum.... tak perlu kata apa-apa... 

senyum.... tak perlu kata apa-apa...  nih namanya pose untuk En. Husband tercinta ya.... (sila jangan muntah ijo... 'wink')
♥ Memoirs ♥
till then..... * hugs *