Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2019

Aidilfitri 2018 - Ipoh

Assalamualaikum & Salam Ukhwah Hi olzs... 
baru nak up gambar Raya 2018?
takpelah belum lagi raya 2019 kan... 😀
nak jugak share memori kami berbaju raya merah...

pagi tuh kami berselfie-wefie depan rumah sambil menunggu mak-mak datin yang bersiap ngalahkan nak masuk miss world...  I simple-simple ajork...  kemon....
1st yang akan diziarah... pusara famili tersayang...  sila jangan kecam ya... memang boleh datang selalu... feel masa raya lain ya... Al-Fatihah...
balik tuh kami singgah di Padang Polo kejap untuk bergambar kenangan... ramai jugak famili yang buat sesi photoshoot kat situ... meriah je rasa...
kami be-2....
& ber 5... jangan nak berangan sangatla gambar nak cantek leh frame kan... tiap-tiap tahun gambar kami begitu 'happening' sekali... macam-macam peel ada... bhahahahhaha

Sport Day

Assalamualaikum & Salam Ukhwah Hi olzs...

Allahu, susah betoi nak update cerita...
tapi I nak jugak memotret memori kesah Aerica bersukan nih...
maklumlah, nih last untuk dia berjimba dengan kawan-kawan tadika kan...
arituh dia menang 2nd place... yeay... tapiiiii...
jom le tengok kenapa ada tapi kat situ...

masa perarakan masuk, manis betul senyuman Aerica...
happy mama tengok kamu tau
masa senamrobik pun dia happy... abang & kakak sempat join lagi tu... 
masa turn dia bersukan.... lagila hepi kan... semangat waja.... cayalah Aeca.....
v

masa nak amek hadiah je dia buat perangai...
duyai. kamu dah kenapa? tepuk dahi mama tengok kamu tau
tak boleh ke nanges lepas tuh je wahai anak...
nak apa dik?

nak eskrem rupanya... paduhal... kalau tadi amek hadiah dengan senyuman bukannya tak dapat eskrem kan... aishhhhhhh

♥ Memoirs ♥
till then..... * hugs *