Skip to main content

Jeju: Yongduam Rock & Yeohyeon Bridge

Assalamualaikum & Salam Ukhwah 

 Hi olzs... 

arinih hari last kami di Jeju...
nak balik dah... kita minum susu puas-puas dulu

sambil packing coklat etc

pagi tuh kami jenjalan dedekat je...
sebab nak senang ke airport kan

segala tempat nak posing... he-he

banyak ditulis tapi Spring Water je yang ku faham

semangat derang tu...
sambil ke batu posingnya... ombak & angin kuat gila...
so I berapa nak berani.... tambah pulak masa tuh hujan renyai-renyai

kita posing ala kadar je la kan...
he-he

no caption

last-last gini, I enjoy the view je mampu...
enjoy till the very last moment kat Jeju...

nampak kan kepala naga tu?

so ajom kita cuci mata kat Yeohyeon Bridge pulak

asyik nak cari makanan je kejenya...
sedap pulak semua... adudu

nice view....
sedih dah nak balik...

sampai la kat epot.... daaaaaaaaaaaa.... 

sebelum fly kita try Shrimp Burger yang famos tuh dulu....
enjoyyyyyy

 ♥ Memoirs ♥ 

 till then..... 
 * hugs *

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kunun bleh berblog bila WFH, lagi kalut huhu...

      Delete

Post a Comment

* TQ. ♥ & hugs *

Popular posts from this blog

KLCC @ kesah kami jumper BLOGGER.finale... & n3 minta maaf

salam pagi Khamis... mula2 eB nak  MOHON MAAF pada PIHAK TV 3. ..  sebab terpaksa batalkan niat utk hadir ke slot WANITA HARI INI ...  awal2 lagi biler pihak TV3 dah explain & bagitau dressing macamaner yg disarankan & pukul braper eB kena sampai SRI PENTAS STUDIO B tuh... eB sgt2 terujer... lagi2 best biler Maria cam sudi nk temankan eB... TQ Maria... saayaang u... tapi kiter hanyer merancang ... mayb bukan rezki eB kali nih... mayb next time... kalo ader next la kan... sedey... bukannyer eB x nk & sajer mungkir janji tapi eB dapat TASK yg SGT PENTING & URGENT the very last minute... nak wat camner kan... itu  PERIOK NASI  eB... maaf sekali lagi.. so x mo sedey2... kiter sambong citer kami ari tuh...  ms makan x der gambor sbb eB penat terkejor2... si Aerish terantuk berdarah mulut pulak... tau jerk la kalo berdarah molot camner... byk sgt darahnyer... adeiii...  engat nk mkn satu meja jerk sumer tapi x der tempat la plk...  so amek meja

Jeju: Osulloc Green Tea Farm & Café & Innisfree House

Assalamualaikum & Salam Ukhwah Hi olzs... sesuatu yang dirindui... makan ikan bakar.... sian anak-anak... arituh masa kat Seoul kami tak semoat nak makan... sebab sebok makan benda lain... so kali ni... I is hepi.... kedainya nampak bersih & kemas part of the Banchan tu dia... hensem bergaya dia dok kat tengah ya puas ati dapat makan eh? macam best je ni... kat sebelah kedai je pun sebab jumpa susu vanilla... sedap yakmat orang semua belum abes makan... dia banyak main... heven betul Osulloc Green Tea Farm  datang sini plan nak beli mask je... so rileks-rileks masak dalam... sambil posing-posing... maklumla... banyak masa.... so kita betul-betul men-tourist-kan diri sampaikan dalam toilet pun nak amek gambar... haruuuu betoi la kawan I ingat I amek gambar depan toilet... toilet yang lain sayangku tapi memang dekat la... haaaa.. ni part best... macam-macam tengok ta