Skip to main content

Jeju: Yongduam Rock & Yeohyeon Bridge

Assalamualaikum & Salam Ukhwah 

 Hi olzs... 

arinih hari last kami di Jeju...
nak balik dah... kita minum susu puas-puas dulu

sambil packing coklat etc

pagi tuh kami jenjalan dedekat je...
sebab nak senang ke airport kan

segala tempat nak posing... he-he

banyak ditulis tapi Spring Water je yang ku faham

semangat derang tu...
sambil ke batu posingnya... ombak & angin kuat gila...
so I berapa nak berani.... tambah pulak masa tuh hujan renyai-renyai

kita posing ala kadar je la kan...
he-he

no caption

last-last gini, I enjoy the view je mampu...
enjoy till the very last moment kat Jeju...

nampak kan kepala naga tu?

so ajom kita cuci mata kat Yeohyeon Bridge pulak

asyik nak cari makanan je kejenya...
sedap pulak semua... adudu

nice view....
sedih dah nak balik...

sampai la kat epot.... daaaaaaaaaaaa.... 

sebelum fly kita try Shrimp Burger yang famos tuh dulu....
enjoyyyyyy

 ♥ Memoirs ♥ 

 till then..... 
 * hugs *

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kunun bleh berblog bila WFH, lagi kalut huhu...

      Delete

Post a Comment

* TQ. ♥ & hugs *

Popular posts from this blog

Cameron Highland 2017 @ Avant Chocolate

Assalamualaikum & Salam Ukhwah 
warning!!!
entry nih banyak gambor ye u ols... ;p
okeh... dah 2 kali I naik CH tak sempat nak masuk Avant Chocolate nih...
bayangkan je la... beria-ria I naik nak ke sini tapi bila bila sampai je tutup...
sekali tuh renovate & lagi sekali tuh memang dah pukul 6 ptg... tak yah nak berangan sangat la kan...
tuh yang kali nih I plan nak tido kat atas je... otw nak turun Ipoh mesti sempat singgah...
senang... & alhamdulillah plan I berjaya.... sukaaaaaaaaaaa.... silalah layan gambor ye...

v


my dream come true....
ek eleh ini je ke? poyo gila kan.... poyo yo yo...
I nak makan eskrem je kat sini... #sukahatiilahkan #minatmasingmasing


tapi Aerish yang dah mula berjinak-jinak dengan photo nih dah hijack eskrem I dulu
bagus kak... teruskan... mama suka tapi eskrem tuh dah nak cair... cepat sikit eh... hu-hu #melenturbuluhbiardarirebungnya

Aerica pulak stress... sebab dia tengok meja lain semua dah dapat makanan...
dia punya mana? sian anak I lapor...…

Last day Korea @ 안녕

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
Annyeongg ! 
Hi olzs... 

Well, 5 days felt too short.  It's ok. We will be back. InsyaAllah.







♥ Memoirs ♥
till then.....
* hugs *