Skip to main content

Aerish.Aedrean.Aerica

Assalamualaikum & Salam Ukhwah

#themachindians


Sekarang nih ez rajin layan blues...
tak tau kenapa, mungkin jugak sebab ez dah mengurangkan aktiviti sosial... ;p
so memang rajin sangat la nak go back to my ONLY interest...
which is FAMILY PHOTOGRAPHY...

masa tengah layan blues tuh,
shah mintak untuk letakkan wajah 3 Aes tuh sebelah menyebelah (umo sama)...
lama jugakla nak carik gambar-gambar yang nampak muka kan...
sebab 3 Aes tuh mana penah nak amek gambor tengok camera...
alwiz candid je...

tapi Alhamdulillah.... ini apa yang ez dapat....


v



newborn



age 2


age 4

sesuai la dengan maksud nama masing-masing kan....
tabah-pelindung-berani
at least itu DOA mama untuk sayangku ber-3... InshaAllah...

♥ Memoirs ♥ 

 till then..... 
* hugs *

Popular posts from this blog

Cameron Highland 2017 @ Avant Chocolate

Assalamualaikum & Salam Ukhwah 
warning!!!
entry nih banyak gambor ye u ols... ;p
okeh... dah 2 kali I naik CH tak sempat nak masuk Avant Chocolate nih...
bayangkan je la... beria-ria I naik nak ke sini tapi bila bila sampai je tutup...
sekali tuh renovate & lagi sekali tuh memang dah pukul 6 ptg... tak yah nak berangan sangat la kan...
tuh yang kali nih I plan nak tido kat atas je... otw nak turun Ipoh mesti sempat singgah...
senang... & alhamdulillah plan I berjaya.... sukaaaaaaaaaaa.... silalah layan gambor ye...

v


my dream come true....
ek eleh ini je ke? poyo gila kan.... poyo yo yo...
I nak makan eskrem je kat sini... #sukahatiilahkan #minatmasingmasing


tapi Aerish yang dah mula berjinak-jinak dengan photo nih dah hijack eskrem I dulu
bagus kak... teruskan... mama suka tapi eskrem tuh dah nak cair... cepat sikit eh... hu-hu #melenturbuluhbiardarirebungnya

Aerica pulak stress... sebab dia tengok meja lain semua dah dapat makanan...
dia punya mana? sian anak I lapor...…

New Zealand: Jom Petik Epal @ Auckland

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
Hi olzs...


last plan kami petik epal sebelum ke Airport...
nak masuk ke ladang epal nih tak perlu bayar ye...
tapi mintaklah izin dari ownernya dulu... ini rumah owner ladang...
bukan apa... kalau tak mintak izin, kita tak tau buah tuh boleh makan ke tak...
kot ownernya spray racun ke apa... tak pasal-pasal je...
lagipun dah minta izin-dijamin halal, betul x?
siap boleh petik & makan lagi...


chakkk.... ownernya baik & sporting...
TQ bagi kami izin untuk petik & makan lagi tuh... FOC
Alhamdulillah rezeki...



canteknya...


memang geram lah tak leh tahan nak petik...
nikmat betul rasa...


rupanya ada buah yang burung di atas pokok jugak ya...
rezeki burung agaknya tuh


tengok la tuh... seronok gila
semua pokok nak tengok





bukan selalu kan...
so bergambar la puas-puas...
tak cukup yang merah....

yang hijau pun ada...
cuma masa nih dah end autumn...

so banyaklah buah yang gugur...
sayangnya...

apapun... hepiiiiiiii sangat.... antara kenangan terin…

Sanah Helwah Aerica

Assalamualaikum & Salam Ukhwah

 Semoga ALLAH memanjangkan umurmu,
menarik pergi segala masalahmu,
memudahkan segala urusanmu,
dan melimpahkan maghfirahnya yang terluas buatmu,  Amin ya Rabbal ‘Alamin…

♥ Memoirs ♥ till then.....
* hugs *