Skip to main content

Korea @ 안녕

Assalamualaikum & Salam Ukhwah

Annyeongg ! 


Hi olzs... 


Well, 5 days felt too short. 
It's ok. We will be back. InsyaAllah.








♥ Memoirs ♥

till then.....

* hugs *

Comments

Popular posts from this blog

Cameron Highland 2017 @ Avant Chocolate

Assalamualaikum & Salam Ukhwah 
warning!!!
entry nih banyak gambor ye u ols... ;p
okeh... dah 2 kali I naik CH tak sempat nak masuk Avant Chocolate nih...
bayangkan je la... beria-ria I naik nak ke sini tapi bila bila sampai je tutup...
sekali tuh renovate & lagi sekali tuh memang dah pukul 6 ptg... tak yah nak berangan sangat la kan...
tuh yang kali nih I plan nak tido kat atas je... otw nak turun Ipoh mesti sempat singgah...
senang... & alhamdulillah plan I berjaya.... sukaaaaaaaaaaa.... silalah layan gambor ye...

v


my dream come true....
ek eleh ini je ke? poyo gila kan.... poyo yo yo...
I nak makan eskrem je kat sini... #sukahatiilahkan #minatmasingmasing


tapi Aerish yang dah mula berjinak-jinak dengan photo nih dah hijack eskrem I dulu
bagus kak... teruskan... mama suka tapi eskrem tuh dah nak cair... cepat sikit eh... hu-hu #melenturbuluhbiardarirebungnya

Aerica pulak stress... sebab dia tengok meja lain semua dah dapat makanan...
dia punya mana? sian anak I lapor...…

Perth: Esplanade Park, Fremantle

Assalamualaikum & Salam Ukhwah  Hi olzs... 
kat sini macam hari-hari pulak kawan-kawan I gi shopping....
untuk kami yang jenis shopping light-light je nih,
proses menunggu tuh agak lama jugak la kiranya kan... ha-ha
sempat la nak gi cuci mata keliling tempat shopping souvenir tuh...

jom layan kami cuci mata...

siap ada Buskers kat Port tuh... sedap suaranya....  cuma tak leh nak tahan tengok Aed sebok berlari naik turun tangga.... duyai anak... mama seriau le.... 
so kami decide untuk bawak Aed jenjalan... dia bosan rasanya tuh...
boleh tahan besar Port nih... pada yang minat nak tengok kapal besar-besar memang cun la kiranya...
Heven betul dia kan.... sampaikan topi dia terbang, selamba je kejar tak tengok kiri kanan... biasa dia tuh... nasib la babah kaki lagi panjang.... 😂
nih area jauh sikit dari tempat shopping tapi dekat dengan Fresh Market... since kawan-kawan nak sambung shopping souvenirs & buah-sayur segar... kami pusing lagi cuci mata sendiri-sendiri... 
nampak te…