Skip to main content

Last day Korea @ 안녕

Assalamualaikum & Salam Ukhwah

Annyeongg ! 


Hi olzs... 


Well, 5 days felt too short. 
It's ok. We will be back. InsyaAllah.








♥ Memoirs ♥

till then.....

* hugs *

Comments

Popular posts from this blog

Cameron Highland 2017 @ Avant Chocolate

Assalamualaikum & Salam Ukhwah 
warning!!!
entry nih banyak gambor ye u ols... ;p
okeh... dah 2 kali I naik CH tak sempat nak masuk Avant Chocolate nih...
bayangkan je la... beria-ria I naik nak ke sini tapi bila bila sampai je tutup...
sekali tuh renovate & lagi sekali tuh memang dah pukul 6 ptg... tak yah nak berangan sangat la kan...
tuh yang kali nih I plan nak tido kat atas je... otw nak turun Ipoh mesti sempat singgah...
senang... & alhamdulillah plan I berjaya.... sukaaaaaaaaaaa.... silalah layan gambor ye...

v


my dream come true....
ek eleh ini je ke? poyo gila kan.... poyo yo yo...
I nak makan eskrem je kat sini... #sukahatiilahkan #minatmasingmasing


tapi Aerish yang dah mula berjinak-jinak dengan photo nih dah hijack eskrem I dulu
bagus kak... teruskan... mama suka tapi eskrem tuh dah nak cair... cepat sikit eh... hu-hu #melenturbuluhbiardarirebungnya

Aerica pulak stress... sebab dia tengok meja lain semua dah dapat makanan...
dia punya mana? sian anak I lapor...…

Korea @ Dinner at Nirvana Halal Indian Kitchen, Insadong

Assalamualaikum & Salam Ukhwah
Annyeongg ! 
Hi olzs...

Nirvana is an Indian Food Halal Restaurant.
The food is cooked as if it were cultural assimilation of food.
A fresh meal and a very comfortable atmosphere worth the visit.
Add: 58 Insadong-gil, Gwanhun-dong, Jongno-gu, Seoul, South Korea

We stay in the Insadong area, a fairly easy area to look for halal food
although there are only a few options...
but when we've tried it once, maybe we'll try it again. Eat & Repeat.
cantik kan Nirvana Halal Indian Kitchen nih... rasa exclusive... & makanannya?
sedap sangat.... sampai dok teringat-ingat... sekalipun dah sampai ke tanah air... kiranya memang kena la dengan tekak kami satu family... stafnya cekap.... ownernya pulak peramah...  recommended ya...
tengoklatuh masing-masing tak pandang kiri kanan dah aerica mana?
dia tak nak kawan... nak makan ngan auties & uncle katanya... gitewwwwww
sombong tengok camera pun tak nak ya...
takdelah... dia lapar sangat la tu... c…